Restorant Mema House

Nje historik i shkurter

Mema House i pozicionuar ne qytetin bregdetar te Durresit, eshte restoranti juaj dhe jo vetem…eshte vendi ideal dhe unik per çdo rast: te shijosh cdo moment te dites me nje gote vere perpara, nje dreke pune, darke , organizim eventi ne minuten e fundit apo te personalizuar, me menu te pasur e te shumellojshme.

Ne Restorantin tone ju do te zbuloni vlerat e verteta te nje gatimi te pasur, ku ushqimi tradicional nderthuret me specialitete nderkombetare . Pjatat tona jane te gatuara me ingredient bio te fresketa dhe ndryshojne rregullisht duke u pershtatur me stinen. Keshtu kombinimi i specialiteteve te ndryshme me traditat tona do ju dhurojne nje shije te paharrueshme! Restorant Mema zoteron nje koleksion me vererat me te perzgjedhura te Europes .

Jemi te sigurte se do ta shijoni eksperiencen gastronomike dhe sherbimin profesional ne restorantin tone!

Ju Mirepresim!

Rezervo

0697541068


essay writer service

Coding languages are a wonderful way to create sites, and they are not any different than the other languages which programmers use for their jobs. In fact, the majority of programming languages can be divided up into fundamental programming languages, because they all have very similar characteristics and goals. You do not Custom Writing Help need to delve too deeply into the world of programming before you begin on a basic programming language.

Translate »
test4494